חגיגת עיצוב ישראלי ומתכון למרינדות לבשר - אגרת עצמאות 2012

נשלח 27 באפר׳ 2012, 12:57 על ידי Zurala Info   [ עודכן 27 באפר׳ 2012, 13:02 ]
הקליקו לאיגרת עצמאות חגיגית של צורהלה 

ואם בא לכם להכין מרינדה מפנקת לאנטריקוט או פרגית להלן המתכון מהאגרת: 

מרינדה לשיפודי פרגית 

מרכיבים:  

המרינדה מתאימה לכ-2 ק"ג שיפודי פרגית

1 בצל גדול קצוץ

5 שיני שום כתושות

חצי כוס שמן זית איכותי

חצי כוס רוטב צ'ילי

רבע כוס טריאקי (ניתן גם להחליף בסויה)

3 כפות דבש

כף רוטב ווסטרשייר או ברביקיו

2 כפות תבלין סומק

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה: ערבבו היטב את כל החומרים בקערה והשרו את הפרגיות במרינדה למשך הלילה בקירור.  

טיפ: דקותיים לפני שמסירים את הבשר מהאש מרחו עליו את שארית הרוטב.

 

מרינדה לסטייק אנטריקוט 

מרכיבים: 

המרינדה מתאימה לק"ג בשר אנטריקוט חתוך לכ-4-5 סטייקים.

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום כתושות

חצי כוס סויה

חצי כוס חומץ בן יין לבן

3 כפות דבש

כפית פלפל שחור/אנגלי גרוס

אופן הכנה: ערבבו היטב את כל החומרים בקערה והשרו את האנטריקוט במרינדה למשך הלילה בקירור.

טיפ: הוציאו את הבשר מקירור שעתיים לפני ההכנה.


עיצוב ישראלי בצורהלה