מתכון גואקמולי לנשנוש ולאירוח

נשלח 18 בפבר׳ 2012, 9:25 על ידי Zurala Info   [ עודכן 18 בפבר׳ 2012, 9:44 ]
בעקבות הביקוש הרב מצד הגולשים לאתר להלן המתכון למטבל גוואקמולי שפורסם באגרת נובמבר 2011 של צורהלה 


מרכיבים: 

2 אבוקדו בינוניים (מקולפים ומגולענים) 

בצל סגול קטן 

1 עגבנייה גדולה נקייה מגרעינים 

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי 

3 כפות כוסברה קצוצה או כף תבלין כוסברה 

1 כפית מלח ו-1 כפית פלפל (גרוס גס) 

ניתן להוסיף: 

כף מיץ ליים או סויה 

כפית צ'ילי גרוס 

 

אופן הכנה: 

ניתן למעוך את האבוקדו באמצעות מזלג ולערבב עם שאר המרכיבים כשהם קצוצים דק אך הכי קל להכניס את כל המרכיבים חתוכים לרבעים או חצאים לתוך קוצץ הירקות של Chef'n ולקבל גוואקמולי מקסיקני במספר משיכות קלות. לקבלת מידע נוסף על המותג ומוצרים נבחרים לחצו כאן 

גוואקמולי של צורהלה

הצעת הגשה: 

לאחר קירור של כשעה במקרר (טוב לספיחת הטעמים) מומלץ להגיש בקערות קרמיקה עגולות בצמוד לנאצו'ס מקסיקנים או טורטיות חתוכות לרבעים שטוגנו במחבת מספר דקות. בתיאבון!